VBS Staffspelare

VBS Bowling stöttar en rad duktiga spelare i Sverige, Danmark och Norge.

Följ våra staff spelare när de är ute och spelar

WiliamWilliam Svensson (Sverige)

Att bli staffspelare för VBS är något som hjälper mig väldigt mycket som bowlingspelare. Jag får spela med den bästa utrustningen och får möjlighet till att spela Europas största tävlingar. Samarbetet med VBS gör att jag kan fortsätta utvecklas och ta nästa steg i min bowlingkarriär vilket jag tackar VBS för!

 

 

Glenn-Morten_256x296Glenn Morten Pedersen (Norge)

Å være staff for Brunswick har hjulpet meg utrolig mye i min karriere. Å kunne få utstyr av det beste merke er bare en drøm å ha med på laget, utrolig god hjelp for meg og min satsning videre for min bowlingkarriere:)

 

 

Ida-Andersson_256x296Ida Andersson (Sverige)

Att få möjligheten att bli Staffplayer för VBS Bowling har hjälpt mig väldigt mycket på många sätt. Jag har förmånen att bowla med de bästa och nyaste kloten, spela de största tävlingarna och träffa otroligt bra människor. Det känns skönt att veta att det finns många människor där ute som stöttar en på ett eller annat sätt och jag har VBS att tacka för allt. Att bli Staffplayer är det bästa beslut jag tagit!

 

 

Andreas Severin Andreasen (Danmark)

Jeg er helt ny i VBS familien, og jeg glæder mig meget til samarbejdet. Jeg er meget glad for, at have fået chancen for at spille endnu mere med VBS’s produkter. Det er et stort skridt i min bowlingkarriere 

 

 

Megan Gales Dicay (Danmark)

At få muligheden for at være staff for VBS er super spændende. Det vil i den grad fremme min udvikling, hvilket jeg er meget glad for. Jeg får muligheden for at spille med de nyeste og sejeste kugler og at samarbejde med nogle talentfulde mennesker