DV8 – Pitbull Growl

60-105953_Pitbull_Growl_lrg
Ida Andersson

Har jag sagt att jag gillade den första Pitbull? Om ni inte hört det innan så ÄLSKAR jag den bollen. Det är den bästa bollen jag har haft någonsin och den har hjälp mig så otroligt mycket. När jag såg att det skulle komma en efterföljare blev jag väldigt glad och det var den första av de nya som släpptes denna sommar som jag borrade.
Pitbull Growl har för mig varit det perfekta komplementet till den första Pitbull.
Den Grön/svarta Pitbull är en väldigt matt boll som vill svänga väldigt tidigt. När man tycker den svänger för tidigt eller om det är en profil som inte passar den tar man fram Pitbull Growl. Pitbull Growl går lite längre och svänger betydligt mer nere i banan. Jag har faktiskt aldrig sett en matt boll som svänger så mycket som denna boll.
Jag har spelat med den mycket i sommar och dessa 2 klot hjälpte mig bland annat till SM-final i Borås (40f profil) samt till finalen i San Marino (43f profil). Jag skulle kunna skriva på hur länge som helst om hur bra Pitbull – serien är, men det ska jag inte göra. Jag hoppas alla gör sig själva en tjänst och borrar upp en Pitbull Growl själva och ser hur bra den faktiskt är. SJälvklart är det bara att höra av sig till någon av oss staffspelare om ni undrar något om kloten eller något annat, vi finns där för er!
Ta gärna en minut och kolla filmen HÄR om Pitbull Growl!