GS-X Pinsetter

GS-X Pinsetter är den mest pålitliga maskinen på marknaden och har den högsta FPS (Frames per stop) på marknaden. Detta betyder att ni gsx pinsetter_brunswickbrukar mindre tid bakom maskinerna och mera tid på era gäster.

Dessutom så är GS-X Pinsetter mer energisnålare än någon annan bowlingmaskin på marknaden och har lägst omkostnader på reservdelar.

En bowlingmaskin skall hålla i många år och då är detta väsentliga saker att ta med i beräkningen när man investerar i bowlingmaskiner.

Maskinerna blir producerade på Brunswicks ISO 9001 certifierade fabrik i Budapest, Ungern. Här blir de monterade och testade väldigt noga innan de sänds ut till kunder världen över.

Brunswick arrangerar ofta besök till fabriken för kunder som är intresserade av GS-X maskinen.

Är ni intresserade av ett sådant besök så kontakta VBS Bowling AB för mer information.

Läs mer om GSX maskinen här

Säkerheten

BCP_Pinsetters_collage_pict_(55)

GS-X Pinsetter är den säkraste bowlingmaskinen att arbeta med och följer alla lagar och förordningar inom EU.

Lättarbetade och transparenta skydd gör det lättare för personalen att arbeta och övervaka maskinen.

En del fel som kan uppkomma i en GS-X Pinsetter kan ni avhjälpa direkt från receptionen vilket betyder minimerad risk för era anställda som inte behöver krypa in i maskinen och därmed öka risken för personskada.

Viking Voice (GS-X Voice) är ett hjälpmedel som anställda kan bära på sig och få meddelande direkt från maskinen vilket fel som har uppstått.

Viking Voice (GS-X Voice) minimerar risken för personalen att skada sig eftersom de inte behöver leta runt i maskinen för att finna felet.

Dessutom så gör detta att alla fel kan avhjälpas fortare eftersom man redan vet vilket fel som uppstått innan man kommer ner i maskinrummet och då minimera stressen för personalen när kunderna väntar på att få fortsätta.

Brunswick StringPin

VBS är också leverantör av Brunswicks moderna StringPin maskiner. Dessa maskiner är ett utmärkt alternativ och en billigare lösning för dem som önskar bygga bowling i lokaler med mer nöje och restaurang.

Läs mer här