För Pro Shop

rogerholm

“Jag handlar alla mina Brunswick, DV8, Radical, Ebonite, Track, Hammer, Columbia 300,  Innovative och Vise-produkter hos VBS Bowling AB eftersom de ger mig en hög servicenivå, snabba leveranser och bra priser. De har alltid de produkter jag vill ha på lager och det  är extremt sällan en vara är restnoterad.”

EKO Bowlingshop

 

VBS Bowling säljer allt som en bowlingspelare behöver. Vi har bowlingklot från tre av de stora märkena som Brunswick, DV8, Radical, Ebonite, Track, Hammer och Columbia 300. Vi har bowlingväskor, skor och tillbehör för att göra Dig till en så bra bowlingspelare som möjligt. Är du sugen på att köpa ett nytt klot?

Läs först vad våra duktiga Staff spelare har att säga om dem, vi är säkra på att du får ett bra tips eller två genom att läsa vad de har att säga. Du kan också klicka in direkt på producentens hemsida och där kan du läsa om specifikationer och se på videos. Kom ihåg att VBS Bowling inte säljer direkt till slutkund utan kontakta din närmaste Proshop och fråga efter våra produkter.

Klot

VBS Bowling säljer och marknadsför klot av märkena Brunswick, DV8, Radical, Ebonite, Track, Hammer och Columbia 300. Du kan alltid läsa de recensioner som våra staff spelare har gjort, eller läsa mer på producenternas hemsida:

0904171241_002            Brunswick klot

DV8_Brand_Logo            DV8 klot

Radical_Logo_1112-25_Ball_FRONTRadical klot

Finns det ett klot som du bara vill ha? Kontakt din närmaste Proshop så hjälper de dig med det.

Väskor

Hos oss finns många olika väskor till just din bowlingutrustning.

Vi har allt från 1-klotsväskor till 3-klotsväskor. De finns i massor av olika färger, med eller utan förvaringsfack och med eller utan hjul. Titta in i våran webshop för att finna just den väskan som passar dig.

Skor

Skor är för många minst lika viktiga som ett nytt klot. Vi har de senaste åren utvecklat vårat eget märke “DV8” som nu finns både i Basic och High Performance modeller. Tack vare detta så kan vi erbjuda skor med utbytbara glidsolur och klackar längre ner i prisklasserna utan att de skall behöva vara för dyra. Därutöver säljer vi naturligtvis Brunswicks alla kvalitetsskor i olika prisklasser.

I vårt sortiment finner ni skor såväl till barn och vuxna som skor till nybörjaren och elitspelaren.

Tillbehör

I vårt sortiment finner ni marknadens högsta kvalitet på tillbehör såsom handledsstöd, handskar, tejp, fingerinsatser etc.

Vi säljer och marknadsför produkter från Brunswick, Vise Inserts samt Innovative Bowling.