Halltillbehör

Hallklot

VBS säljer Brunswick hallklot som är av högsta kvalitet. De finns i många olika färger och i GLOW. Detta gör Cosmic bowlingen till en ännu bättre upplevelse. Alla vikter finns i olika storlekar på hålen för att de lättare skall passa till alla era kunder. Storlekarna finns från XXS till XXL och är självklart tillpassat till vikten på klotet. Det vill säga att XXS och XS finns endast i 6p och 7p medan XXL endast finns i 14p och 15p.

Se priser och lagerstatus i vår Webshop 

MyBall_System_MyFit_sizing_display_FNLHouse_Ball_7lb_Fuchsia_Drilling_lrgHouse_Ball_8lb_Sky_Blue_Drilling_lrg  House_Ball_14lb_Kelly_Green_Drilling_lrg

För mer information klick här

Hallskor

Hallskorna ger era kunder ett första intryck av er bowlinghall. Det är inga kunder som vill spela bowling i gamla slitna och svettiga skor så försök att byta ut dem med jämna mellanrum. VBS säljer olika slags hallskor i olika prisklasser. Alla våra hallskor är med kardborre för enkelhetens skull.

Se priser och lagerstatus i vår Webshop 

FS-ActionV-2 BCPVP-pg69_2013_Premium_Rental_Shoes

Käglor

VBS säljer bara käglor av högsta kvalitet. Gjorda av trä med ett plast hölje. Käglorna finns både i Crown och i Stripe. Man kan välja att köpa käglor i GLOW och utan glow.

kegler   farvet kegler  farvede kegler glowande kegler

Därutöver säljer VBS olika färgade käglor till Cosmic bowling och käglor till gåvor och födelsekalas.

För mer information klicka här och se lagerstatus och priser i Webshopen